Onze diensten

voor onze klanten

Welkom bij onze studio!

In Action Design is een dynamische grafische ontwerpstudio, gespecialiseerd in de ontwikkeling van complete huisstijlen en websites voor het Midden- en Kleinbedrijf.
Wij willen graag aan de slag om het juiste imago voor uw bedrijf te bedenken en uit te werken. In Action Design streeft ernaar uw opdracht uit te voeren, zoals u dat graag wilt.

Voor onze klanten!

Onze grafische ontwerpstudio creƫert graag het juiste ontwerp voor uw huisstijl of bedrijfsuiting. In een vrijblijvend gesprek onderzoeken wij uw wensen en de technische mogelijkheden. Samenwerking is daarbij het sleutelwoord. Andere elementen die voor ons belangrijk zijn, zijn klanttevredenheid, betrouwbaarheid van levering en loyaliteit.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij kunnen uw briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, affiches, reclamefolders en bedrijfsbrochures ontwerpen, vormgeven en opmaken. Ook maken wij het unieke design voor uw reponsive website. Wij vinden dat een grafisch werk niet alleen een verzorgde opmaak en mooie origineel beelden moet laten zien, maar ook een toonbeeld moet zijn van schoonheid, kracht en professionaliteit. Met die gereedschappen gaat In Action Design van start.

Wat zijn de kosten?

Elke opdracht is bijzonder en uniek. U kunt het ontwerpen van een huisstijl of ander design vergelijken met het kopen van een huis. Wensen en concrete keuzes worden gemaakt voordat het project start. Zo zoekt In Action ook naar de juiste vorm en stijl om vervolgens een offerte te maken voor uw grafische ontwerp. Daarom kunnen wij op deze site geen vaste prijs noemen voor onze ontwerpen. Na een oriƫnterend en inventariserend gesprek bieden wij u een offerte aan die bindend is binnen het raamwerk van de gemaakte afspraken.

Waarom In Action?

Wij weten dat er veel ontwerpbureaus zijn. Waarom dan de opdracht aan In Action gunnen? In Action levert u een uniek ontwerp tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij gaan zorgvuldig om met uw concept en luisteren goed naar uw wensen. Zo brengen wij uw boodschap in de juiste vorm over het voetlicht. Onze ontwerpen zijn niet alleen mooi en origineel om te zien, maar weten uw boodschap ook op de juiste manier te vertalen.

Fotografie

Foto's spelen een belangrijke rol in de vormgeving van uw reclamefolder, bedrijfsbrochure of website. Ook uw huisstijl kan met een foto gebaat zijn. Beschikt u niet over eigen fotomateriaal, dan kunnen wij u deze leveren, uit voorraad of in opdracht. Uiteraard tegen een voordelig tarief.