ana

in action design
ana1

Ana Levezinho

grafisch designer

Welkom, mijn naam is Ana Levezinho. U kunt bij mij terecht voor een responsive website voor uw bedrijf, een gedrukte grafisch ontwerp o.a. uw bedrijfshuisstijl, uw bedrijfsfolder en bedrijfsbrochure maar ook een flyer of een kalender met bijzondere fotografie.
Graag geef ik u tijdens een kennismaking afspraak inzicht in wat voor u het meeste geschikt en functioneel ontwerp voor uw bedrijf kan zijn. Dit naar aanleiding van uw bedrijfskarakter en doelen.

Diensten

voor onze klanten

Mijn sterke kant is dat ik uw beeldidee├źn en communicatiewensen voor uw bedrijf vanuit een ander perspectief kan verbeelden en visualiseren. Dat doe ik onder andere door naar u te luisteren, het stellen van de juiste vragen, en het geven van inzicht en professioneel advies. Indien nodig maak ik gebruik van een tweede kennismaking afspraak om meer inzicht te krijgen in uw bedrijfsontwerpplan. Door middel van cursussen blijf ik mijzelf ontwikkelen daardoor mijn klanten op een professioneel wijze te helpen hun marketing te verbeteren en bedrijfsimago sterker te maken.
Met vriendelijke groet,

things I love

Maximilian(Max)
Marlene Dumas
2
Salvador Dali

things I love

things_9
Sulnoord.com | ambacht
Ancient Egypt
2
Fairy Tail