Responsive design

door In Action Design

Website met responsive design

 

Website met responsive design In Action Design maakt responsive websites voor het midden en kleine bedrijf. De websites die door In Action Design zijn ontworpen worden goed gevonden door alle zoekmachines, o.a. Google. Deze websites voldoen aan de laatste trends en werken uitstekend op mobiele apparaten. Uw website lay-out is uw unieke ontwerp die bij uw bedrijf past. In Action Design ontwerpt professioneel websites op maat, dit doet ze zorgvuldig, kundig en gepassioneerd voor haar vak.


Website laten maken!

Tegenwoordig bijna alle websites kunnen goed gevonden worden door zoekmachines. Het is ook belangrijk dat uw teksten goed gestructureerd zijn, dat houdt in, dat een goed indeling en opbouw binnen de pagina’s, gaat ervoor zorgen dat uw product aanbod op uw website goed overkomt.

Webteksten laten schrijver!

Mocht u nog geen web teksten bezitten, dan kunt u altijd via In Action Design in contact komen met een tekstschrijver. Wij maken dan een kennismaking afspraak zodat er passende web teksten voor uw website kunnen worden geschreven. Iedere ondernemer heeft een goede en professionele website nodig.

Wat zijn de voorbereidingen?

Samen met u kijken we o.a. naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden met u.

Onze
prijs goud!

Is € 780,- excl. btw, hiervoor krijgt u een website van 5 HTML pagina’s, een unieke web lay-out en een contactformulier. Wilt uw meer informatie mail ons uw gegevens bij contact in of neemt contact met ons op om uw wensen door te spreken. Binnen twee werk dagen ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons.


ana1

Social media business

Social media sites zijn belangrijk binnen je online marketing en strategie. Daarom volgt In Action design de ontwikkelingen van Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn op de voet. We helpen je in alle opzichten om social media goed in te zetten voor nog meer online resultaat


Advertenties plaatsen!

Waar? Op de zoekmachine

van Google!

AdWords, geeft bedrijven de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op de zoekmachine van Google. De advertenties zijn gebaseerd op zoekwoorden. Deze manier van adverteren betaal je per klik je kunt een maximum kliks per dag instellen zodat je meer in controle bent van je maandelijkse kosten, deze laatste is niet altijd de beste keus. Je kunt ook je eigen campagne op stellen.


Neem als voorbeeld;
Je maakt een keuze uit 3 dagen achter elkaar van elke dag 50 kliks of een dag 75 en laatste 100. Het geheim is dat je moet zorgen dat er per dag voldoende mogelijk kliks open staan, anders heeft er geen zin.
Volgens Google advies mochten deze niet op gaan! Bijvoorbeeld;
stel dat je op een dag 100 kliks mogelijk krijgt gezin je een dagelijks budget van 5 euro (50 kliks) per dag hebt ingesteld dan stopt je advertentie en deze wordt op die dag niet meer vertont!

In dit geval neem ik als voorbeeld 0,10 eurocent per klik, prijs is afhankelijk van de dag marktprijs en kan oplopen tot 2,- euro per klik. Ook kun je het prijs per klik goedkoper maken door minder commerciele zoekwoorden op je advertentie te plaatsen en toch deze op het 1e of 2e plaats te krijgen. Er is ook een gratis mogelijkheid en dat is zoekwoorden combinatie zoeken via www.ubersuggest.org. Je kunt elke week of elke 2 weken of zelfs per maand nieuwe combinatie zoekwoorden zoeken voor je campagne.